Obuka za potencijalne preduzetnike u Obrenovcu

Bez autora
Jul 11 2012

Preduzetnički centar Obrenovac od 17. do 19. jula organizuje trodnevnu orijentacionu obuku “Kako da započnem sopstveni biznis – Put do uspešnog preduzetnika”, koja će se održati u Poslovno-računarskom centru.Ova obuka namenjena je potencijalnim preduzetnicima, od kojih većina namerava da konkuriše za subvencije za samozapošljavanje za koje je opština Obrenovac, u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje, raspisala javni poziv.

Obuka za nezaposlena lica – potencijalne preduzetnike u ObrenovcuPreduzetnički centar Obrenovac od 17. do 19. jula organizuje trodnevnu orijentacionu obuku “Kako da započnem sopstveni biznis – Put do uspešnog preduzetnika”, koja će se održati u Poslovno-računarskom centru.

Ova obuka namenjena je potencijalnim preduzetnicima, od kojih većina namerava da konkuriše za subvencije za samozapošljavanje za koje je opština Obrenovac, u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje, raspisala javni poziv.

Prijave se podnose od 10. do 24. jula. Obuku će pohađati i lica koja nameravaju da konkurišu za start-ap kredite kod Fonda za razvoj Republike Srbije.

Predavači su Ljiljana Marković, viša savetnica u Regionalnom centru za razvoj MSP i preduzetništva “Beograd”, i Miroslav Lazić, regionalni menadžer u Preduzetničkom centru “Obrenovac”.

Svi polaznici će na kraju obuke dobiti odgovarajući sertifikat koji su obavezni da prilože prilikom konkurisanja za subvencije za samozapošljavanje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik